Vijesti
  • Registracija / Studenti-ce

Noć studenata Dalmatinske Zagore u klubu Roko

Protekle srijede, točnije 13.05. održan je događaj pod nazivom Noć studenata Dalmatinske zagore. Zabava se odvijala u jednom od najpoznatijih zagrebačkih klubova, većinom studentske populacije, Roku.

Kao što sam naziv kaže, događaj Noć studenata Dalmatinske zagore bio je pokrenut i organiziran od strane već poznate nam Zavičajne udruge studenata Dalmatinske zagore, a u koordinaciji s klubom Roko, te ostalim sponzorima, uspješno i proveden. Studenti su se pobrinuli da se u klubu i osjeti dašak Zagore i to ne samo u pismi, nego i u delicijama koje se vežu uz Zagoru. Na samom ulazu u klub, stajali su domaćini obučeni u narodne nošnje i dočekivali goste, koji su se uz tradicionalni aperitiv, osladili domaćim pršutom, sirom i pancetom. Nakon toga, svi su se zajedno uputili unutra, gdje se u tradionalnom ritmu i uz dobro društvo, zabavljalo do dugo u noć.

Zaista je lijepo vidjeti kako studenti cijene i vole svoj rodni kraj, te ga još uz to nastoje i promovirati u glavnom nam gradu. Ovim putem udruga se još jednom zahvaljuje svim sponzorima, posebno klubu Roko, te drugim dobrim ljudima našega kraja bez kojih ova zabava ne bi bila ovako posebna.

U nastavku pogledajte fotogaleriju by Mate Stipic Photography

Sveučilište u Zagrebu

Stipendije

Studentski centar

Studentski zbor

Pčelarstvo Divljaković

pcelarstvo

Vinarija Duvančić

vinarijaduvancic

Distribucija pića

dugi-z-95

Perković - Rakije i Likeri

perkiviclikeri1

Pršutana Miljevci

drniskiprsut